cool

cool
cool

joi, 8 septembrie 2011

FlOrIcElE De PrImAvArA

lacramioare

Florile doar prin imaginea lor reprezinta frumusetea si puritatea. Florile de primavara ni se par poate cele mai frumoase, caci vin si ne incanta ochiul cu prezenta si coloritul lor dupa o lunga perioada de culori terne, dupa anotimpurile de toamna si mai ales cel de iarna, cand toata natura incepe sa se trezeasca la viata. Pe langa frumoasele flori incep sa apara si primele insecte atrase de coloritul lor frumos si de mirosul pe care-l raspandesc. 
Frumusetea florilor se reflecta si in imaginea simbolica pe care ele o reprezinta. Multe persoane poarta nume de flori si pe acestia ii sarbatorim cu ocazia zilei de Florii.
Toate florile, de la florile de gradina, la florile din livezi, florile de apartament, florile de camp si de padure sunt niste creatii foarte fragile si intregesc frumosul ce ne inconjoara.
Aveti mai jos o selectie cu cele mai frumoase flori pe care le puteti trimite persoanei iubite si prietenilor cu orice ocazie speciala dar nu numai. 
Unele dintre pozele cu flori de mai jos se potrivesc foarte bine pentru desktop-ul calculatorului vostru, deci creati-va un wallpaper potrivit sezonului, alegand florile care va plac cel mai mult.
poze_flori_05
wallpaper_lalele rosii si soare
poza flori de cires
poza floare-ixora
poze_flori_45poze_flori_47poze-flori-2
poza mac
floarea de colorado
poze flori_canne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu