cool

cool
cool

vineri, 9 septembrie 2011

Machiajuri dragute







Fetelor, aveti mai jos un exemplu de machiaj care se potriveste la orice eveniment si in principiu merge pentru orice fata.
Pentru seara puteti folosi culori inchise, iar pentru zi puteti merge pe culori pastelate, calde si pale. Culorile care se poarta sunt cele care se potrivesc tenului vostru, deci, incercati de la culori de negru, gri, maro, pana la orange si diverse nuante de verde si albastru.
Eu l-am incercat si sunt foarte multumita de cum ma prinde. Sper si pentru voi sa se potriveasca acest machiaj de ochi.
Okey...te voi invata cum sa te machezi daca ai ochii verzi,albastri si caprui !

Incepem cu cei caprui:
Deci pregatim tenul pentru machiaj foloseste intai un demachiant apoi pulverizeaza putina apa pentru a revigora tenul.Lasa cateva minute sa intre in piele apoi sterge surplusul.Aplica punctal o crema hidratanta prin miscari circulare sa se intinda pe toata fata.Laso cateva minute sa intre in piele.Fondul de ten se aplica folosind un buretel care a fost umezit cu apa termala .Acesta se aplica folosind miscari de tamponare astfel incat sa dea mai bine tenului.Pentru a nu incarca  prea tare  zona de sub pleoape aplica fondul de ten doar pe pleoape.Aplica apoi pudra cu o pensula mare rotunda prin miscari circulare.Cu acelasi buretel cu care ai aplicat fondul de ten aplica si pudra pe pleoape.Cu o pensula desita traseaza un contur mic la baza genelor cu un fard negru depasind usor coltul exterior al ochiului.Aplica apoi un fard bej pe toata suprafata pleoapei.Cu o pensula blendar  aplica apoi un fard mov pruna in coltul exterior.Folosindute de o pensula blender mai mare omogenizeaza fardul bej prin miscari circulare.Pe arcada si coltul intern aplica un fard auriu cu o pensula plata.Contureaza apoi cu un fard negru coltul exterior al ochiului pentru a da mai multa expresivitate.Sterge fardul care a cazut sub ochii si aplica apoi fond de ten pe tot restul fetei.Pe pleoapa inferioara aplica un fard mov pruna.Foloseste apoi mascara.Rujul trebuie sa se armonizeze cu machiajul asa ca alege unul discret.Asta este secretul pentru a avea cel mai frumos make-up care sa se si potriveasca cu ochii tai!
               Ochii verzi
               Culorile de baza in machiajul ochilor verzi sunt tonurile de maro (cu predilectie ciocolatiul), de mov (purpuriu si pruna), roz, gri inchis pana la negru carbune.
           Sunt de evitat in general: argintiul metalic, tonurile ultramarine de albastru (nu si in cazul ochilor caprui verzui).
          Cel mai intens smoky eyes pentru ochii verzi consta in tonuri de mov.
          Aplica dermatograf negru pe mucoasa interna imediat sub genele superioare si eyeliner la baza genenlor. Aplica dermatograf verde in linie foarte subtire printre genele pleoapei inferioare, nu si pe mucoasa interna. Daca ai ochii mari, poti opta pentru kajal negru aplicat pe mucoasa interna in combinatia cu verde mentionata mai sus.
invata sa te machiezi  

           Combinatii sugerate: verde si mov, roz si verde, roz si mov, gri inchis si roz, auriu si ciocolatiu, auriu si verde, auriu si mov, lavanda si negru, purpuriu si maro, vernil si albastru ultramarin (extravagant, dar classy, pentru ochii caprui verzui).            Eyeliner: verde smarald, mov metalic, maro, negru
           Rimel: verde, mov, maro, negru
      
 
               
                 Ochii albastri
           Culorile care imi vin prima oara in minte cand vine vorba de ochi albastri sunt gri, albastru inchis, maro, pamantiu, lavanda si indigo, piersica.
         Rozurile reci, mate si sidefate, argintiul si auriul (in combinatie cu un degrade de albastru, de exemplu) sunt culori care evidentiaza irisul tau. In ceea ce priveste degradeul de albastru, un smoky eyes pe astfel de tonuri, care pleaca de la bleu (sau bleu vernil in caz ca exista si un pigment de verde in culoarea irisului) si se continua cu azuriu, turcoaz, aquamarin si albastru cobalt este deosebit de interesant si de efect, in special prin sublinierea ochilor cu un tus negru.
 
 
          Combinatii sugerate: argintiu pe arcada si lavanda pe pleoapa mobila, albastru si auriu, piersica si pamantiu, indigo si maro, roz si turcoaz, roz si gri, albastru si portocaliu (pentru indraznete).           Eyeliner: albastru, negru, gri
          Rimel: albastru, negru
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu